Διαμονή

Διαμονή

Το Zefyros Studios συνδυάζει την κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική παράδοση και το γαλήνιο τοπίο του Αιγαίου. Χαλαρώστε και απολαύστε το ελληνικό ηλιοβασίλεμα από το μπαλκόνι σας με θέα το απέραντο Αιγαίο. Όλα μας τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με κλιματισμό, ιδιωτική τουαλέτα/ ντους, τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, πλυντήριο, ψυγείο και κουζίνα, όπου μπορείτε να ετοιμάσετε το πρωινό σας ή μικρά γεύματα, βεράντα/ μπαλκόνι και room service. Όλοι οι τύποι των δωματίων μας μπορούν να φιλοξενήσουν από 1-4 άτομα.

Τύποι δωματίων:
Μονόκλινα standard δωμάτια στο Zefyros Studios, άνετα με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, ιδιωτική τουαλέτα / ντους, κουζίνα και μπαλκόνι με εξαιρετική άμεση θέα στο Αιγαίο ή εξαιρετική θέα πάνω από την αρχιτεκτονική των κήπων.

Δίκλινα Standard δωμάτια στο Zefyros Studios, άνετα με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, ιδιωτική τουαλέτα / ντους, κουζίνα και μπαλκόνι με εξαιρετική άμεση θέα στο Αιγαίο ή εξαιρετική θέα πάνω από την αρχιτεκτονική των κήπων.

Τρίκλινα standard δωμάτια στο Zefyros Studios, άνετα με κλιματισμό, τηλεόραση, ψυγείο, στεγνωτήρα μαλλιών, ιδιωτική τουαλέτα / ντους, κουζίνα και μπαλκόνι με εξαιρετική άμεση θέα στο Αιγαίο ή εξαιρετική θέα πάνω από την αρχιτεκτονική των κήπων.

Αυτά τα 3 είδη δωματίων του Zefyros Studios θα σας προσφέρουν μια άνετη διαμονή στη Νάξο, που θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Κάντε τώρα κράτηση σε ένα από τα δωμάτιά μας στο Zefyros Studios και απολαύστε τη διαμονή σας στην Πλάκα!