Τοποθεσία

Τοποθεσία

Google Map Naxos Map Flights Ferry

Η Νάξος, το νησί της Αριάδνης, είναι το μεγαλύτερο νησί των Κυκλάδων. Στη Νάξο υπάρχουν πολλά ιστορικά και αρχαιολογικά μνημεία των οποίων η πιο δημοφιλής είναι η Πορτάρα σήμα κατατεθέν για τη Νάξο, το Κάστρο στην παλιά πόλη και το σπήλαιο του Δία.

Ένα μικρό ταξίδι μέσα από τα γραφικά χωριά του νησιού είναι αναγκαίο και σίγουρα θα σας ανταμείψει δίνοντας σας την ευκαιρία να ενημερωθείτε για τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα, αλλά και να δοκιμάσετε τοπικά προϊόντα, όπως τυριά, τσίπουρο, κρασί, κίτρο και βέβαια το τοπικά γλυκά του νησιού. Επίσης, στη Νάξο θα βρείτε τις πιο όμορφες και καθαρές παραλίες στον κόσμο, με τα κρυστάλλινα νερά και τη χρυσή άμμο. Μερικές από αυτές τις παραλίες είναι ο Άγιος Προκόπιος, η Αγία Άννα,η Πλάκα και ο Ορκός.

Τα στούντιο Ζέφυρος βρίσκεται στην παραλία της Πλάκας μία από τις πιο oμορφότερες παραλίες του νησιού, σε συνδυασμό με την ηρεμία και μαγευτικό τοπίο της περιοχής. Η Πλάκα είναι μια μεγάλη παραλία με μήκος 4 χλμ. με φυσικές ομορφιές που εντυπωσιάζει όλους τους επισκέπτες που την προτιμούν για τα γαλήνια νερά της. Το καθαρό και το κρυστάλλινο νερό, σε συνδυασμό με την αμμώδη παραλία της Πλάκας την κάνουν μια από τις πιο γνωστές παραλίες στη Νάξο.

Υπάρχουν πολλά μπαρ, καφέ και εστιατόρια στην περιοχή που σερβίρουν διάφορα πιάτα με τοπικές σπεσιαλιτέ και τοπικά ποτά, επίσης, στην περιοχή υπάρχουν μίνι μάρκετ για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Τέλος, η Πλάκα προσφέρει δραστηριότητες όπως surfing, θαλάσσιο σκι, ιππασία, ιστιοπλοΐα στον ουρανό, wind surfing, κάνοντας τις διακοπές σας ακόμα πιο συναρπαστικές. Χαλαρώστε και απολαύστε τις διακοπές σας στο όμορφο νησί της Νάξου!

Licensed by EOT: 1144K123K0753200